Din lokale eiendomsmegler i Trysil og Engerdal

Visste du at advokater før i tiden, var de som generelt bisto med eiendomssalg? Etterhvert som eiendomsmegling ble en egen bransje har denne praksisen for advokater blitt mindre vanlig. Advokat Jostein Morønning er blant de som driver med eiendomssalg til daglig, og det kan du dra nytte av!

Komplett salg og oppgjør
De fleste eiendomsmeglerforetakene i Norge kun jobber med salget og ikke oppgjøret. Oppgjøret sendes ofte til eksterne regnskap- og revisorforetak, enten fordi eiendomsmeglerne ikke har kompetanse til å gjøre disse eller at foretakene ikke risikerer å ta oppgjøret. Som advokatvirksomhet både kan og vil vi ta oppgjøret når du bestiller komplett salgsoppdrag eller kun oppgjøret. Dette vil spare deg for både tid og penger, i tillegg til at selger kan ha en direkte korrespondanse med advokat som foretar oppgjøret.

Tilstede og tilgjengelig
Ved å ha vårt kontor i Innbygdas hovedgate vet du nøyaktig hvor du finner oss. Du kan når som helst komme innom på en kopp kaffe, mens vi tar en prat om hvordan salget av eiendommen din går og hva vi gjør videre! Enkelte ganger hender det at vi f.eks. får spørsmål om visning på kort varsel, eller at vi ser at været er godt nok til å fotografere ute og/eller med drone. Siden vi er like i nærheten, vil vi kunne ha både tid og anledning til å gjennomføre dette ganske umiddelbart!

Konkurransedyktige priser
Du trenger ikke 2 helsider i Østlendingen eller Dagens Næringsliv for å få solgt eiendommen din. Du trenger ikke prospekt som er et kunstgalleri verdig for å få solgt eiendommen din. Du trenger ikke å gi megleren en mye større provisjon, bare fordi du eier en dyrere eiendom, for å få solgt eiendommen din. Dette vil være en større markedsføring av eiendomsmeglerforetaket enn for eiendommen, og er etter vår mening sløs av kundens penger. Vi vil tilby deg det du trenger, og gi deg dette så godt vi kan til en fornuftig pris! Du vil få en fastpris som er uavhengig av eiendommens størrelse og plassering.

Dronefoto og film
En ting er å eie en drone, en annen ting er å kunne ta attraktive og oversiktlige bilder og film. Vi har ansatte som har både utdanning og erfaring innen fotografi og film, som har anledning til å tilby storslåtte bilder og filmer både utvendig og innvendig (dronen flys ikke inne)! Dette er et tilvalg i vårt tilbud, og du kan derfor bestemme selv om dette er en kostnad du vil ha eller ikke. Be om å få se bilder og filmer, så kan du ta den avgjørelsen selv!


Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Er du overbevist om at vi kan ta ditt eiendomssalg eller oppgjør, eller trenger du mer informasjon om hva vi kan tilby? Uansett tilfelle, ønsker vi å gi deg et helt uforpliktende tilbud, hvor du kan se nøyaktig hva du får og til hvilken pris. Alt du trenger å gjøre er å klikke på knappen under. Da kommer du til et skjema som vi ber deg fylle ut så godt du kan. Når dette er sendt inn, vil du motta et tilbud i løpet av kort tid!

PS: skulle det gå veldig lang tid før du får tilbud tilbake, kan det være at funksjonen på nettsiden ikke går som den skal. I så fall ber vi deg ta kontakt per tlf: 910 00 100 eller per e-post: advokat@moronning.no.

Motta tilbud her!